Min spooky ferie!

I min ferie har jeg faktisk ikke lavet særlig meget.

Fordi jeg også går i skole, så har jeg brugt meget af min tid på at læse lektier. Der var en del lektier som jeg har glemt, som jeg var nødt til at læse op på. Heldigvis, så vidste min lærer ikke at jeg ikke havde læst det.

Der var meget af de ting jeg skulle læse der handlede om hvordan mennesker opfører sig, og hvordan man bedst kan interviewe dem.

Samtidig så skulle min kæreste også læse lektier. Hun studerer til lærer, så hun skulle læse om engelsk grammatik og hvordan det er at undervise tosprogede elever. Heldigvis så kunne vi hjælpe hinanden med at studere.

Det mest spændende, var dog om fredagen, hvor at vi havde hendes bror på besøg. Der spillede vi et brætspil der hedder Dead of Winter.

Spillet er lidt som The Walking Dead, hvor at zombierne har overtaget verden og man skal forsøge at overleve om vinteren. Vi skulle have meget mad, medicin, værktøj og benzin for at vinde spillet. Desuden skulle vi også have bygget mange barikader så zombierne ikke kunne komme ind.

Vi vandt dog ikke, fordi at der var for mange der døde.

Gyset fortsatte selv efter at vi ikke overlevede zombie-apokalypsen, for da hendes bror var taget hjem, så vi filmen Coraline, som jeg ikke havde set og som var ret så uhyggelig.

Dagen efter, så skulle vi spille rollespil sammen med vores ven, Rasmus. Det foregår ved at vi sidder omkring et bord og fortæller en historie. Når der kommer udfordringer i historien, som f.eks. at nogen skyder efter en af spillerne, så slår man med terninger for at se hvad der sker.

Det har vi gjort næsten hver lørdag i snart tre år, og jeg tror ikke at vi bliver trætte af det lige foreløbigt, da det er rigtig sjovt.

Vi skal endda spille rollespil her på USK når der er lan-party i næste måned, så jeg håber at det går godt.